Onnen Tuulia Blogi

Onnen Tuulia blogi sisältää terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita antaen uutta näkökulmaa ja tukea mindsetin muutokseen, jotta terveys ja hyvinvointi eivät olisi enää saavuttamaton unelma. Se voi olla todellisuuttasi jo tänään, eikä se ole niin vaikeaakaan.

Haluan, että jokaisella olisi mahdollisimman matala kynnys tehdä oman terveyden kannalta hyviä valintoja. Tavoitteeni on tehdä uusein terveellisten elintapojen omaksumisesta niin helppoa, kuin se parhaimmillaan voi olla. Hyvinvointi ei ole kikkailua!

Onnen Tuulia

Terveys ja hyvinvointi lisävät myös onnellisuutta ja sitäkin voi opetella! Joskus omat jäykät ajatusmallimme voivat olla esteenä omalle tyytyväisyydellemme ja onnellisuuden kokemuksillemme. Onneksi omaa mindsettiään voi muuttaa ja alkaa sen myötä oivaltamaan, miten onnellisuus voi olla omissa käsissämme. Mielestäni elämän tartkoitus on loppujen lopuksi kuitenkin olla onnellinen.

Lue onnellisuuden oivaltamisesta lisää tästä artikkelista.

Blogini tavoite on inspiroida sinua pitämään parempaa huolta itsestäsi

Perheeseeni kuuluu mieheni ja kolme lasta. 10- ja 5-vuotiaat tyttäret ja 2-vuotias poika. Asumme Kouvolassa maaseudulla, eläen tavallista, ”rauhallista” perhe-elämää. Kiireisessä arjessa omasta hyvinvoinnista huolehtiminen voi helposti unohtua ja muista huolehtiminen priorisoidaan oman jaksamisen edelle. Hyvinvoinnista huolehtiminen on kuitenkin koko perheen asia.

Huolehtimalla itsestäsi, jaksat huolehtia paremmin myös muista. Hyvinvoinnin edistäminen ei myöskään tarkoita aina sitä, että olisi tarve lähteä yksin jonnekin liikkumaan tai virkistäytymään (vaikka suosittelen sitäkin lämpimästi). Terveyttä edistäviä tekoja voi ja kannattaa tehdä perheenä yhdessä.

Hyvinvointia on tärkeää ujuttaa juuri siihen omaan arkeen niin, että se olisi joka päiväinen, itsestäänselvä ja luonteva asia. Silloin omasta terveydestä huolehtiminen on kestävällä pohjalla kantaen läpi minkä tahansa elämäntilanteen. Jos et ehdi pitää itsestäsi huolta nyt, on kynnys elämäntapamuutokseen vuosi vuodelta korkeampi.

Mielestäni lasten ollessa pieniä, on ehkä kaikkein tärkein ja paras aika opetella terveydestä huolehtimista. Silloin jaksat nauttia merkittävästä elämänvaiheesta, tuet koko perheen hyvinvointia ja mikä tärkeintä, olet upeana esimerkkinä ja opetat myös lapsillesi, miten tärkeää on pitää itsestään ja muista huolta.

Lue lisää siitä, mistä minun mielestäni hyvinvointi ja onnellisuus koostuvat. Pääset artikkeliin tästä.

Pienet muutokset voivat johtaa suuriin muutoksiin

Suosituimmat artikkelit: