Yksilövalmennus

Tyypillisimmät sudenkuopat elämäntapamuutoksessa on se, että lähdetään toteuttamaan valmiita ohjeita, esimerkiksi tarkkaa ruokavaliota tai liikuntaohjelmaa. Tosiasia on, että nämä ohjeet on suunniteltu huomioimatta juuri sinua, sinun elämääsi ja elämäntilannettasi.

Palveluihini kuuluu elämäntapamuutosvalmennus, jossa autan asiakkaitani pudottamaan painoa pysyvästi ja voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Valmennuksessa huomioin sinun yksilöllisyytesi ja suunnittelen muutosprosessin, sekä tuen sinua prosessin aikana. Valmennuksessa saat juuri sinulle suunnitellut askel askeleelta ohjeet, joiden avulla onnistut pudottamaan painoa ja saavuttamaan oikeasti pysyvän elämäntapamuutoksen. Valmennuksen voi toteuttaa myös etävastaanotolla.

Ammatiltani olen terveydenhoitaja, minkä lisäksi olen lisäkouluttautunut elämäntapamuutosvalmentamiseen, sekä mm. joustavan psykologian keinoihin sen tukena.

Jokaisella on oma ainutlaatuinen elämänsä ja se vaatii myös yksilölliset tavat huolehtia omasta terveydestä.

Palvelupaketti I

Elämäntapamuutosvalmennus peruspaketti sisältää:

 • Alkukartoitustapaaminen. Kartoitan tilanteesi kokonaisvaltaisesti ja laadimme tavoitteet elämäntapamuutoksellesi.
 • Ohjaamistapaaminen. Käymme läpi sinulle yksilöllisesti suunnitellut tavoitteidesi mukaiset askel askeleelta ohjeet.
 • Viestituki prosessin ajan. Olen viestin päässä tukenasi elämäntapamuutoksen ensimmäisten viikkojen ajan.
 • Palvelupaketin hinta 99e

Palvelupaketti II

Koska muutos ei aina tapahdu hetkessä, tässä laajemmassa paketissa saat pidempiaikaisen avun, jotta onnistut suuressakin elämäntapamuutoksessa.

 • Alkukartoitustapaaminen. Kartoitan tilanteesi kokonaisvaltaisesti ja laadimme tavoitteet elämäntapamuutoksellesi.
 • Ohjaamistapaaminen. Käymme läpi sinulle yksilöllisesti suunnitellut tavoitteidesi mukaiset askel askeleelta ohjeet.
 • Tukitapaamiset X 4 sovituin väliajoin sekä ohjeiden päivitykset. Näillä käynneillä käymme elämäntapamuutosprosessia läpi ja päivitän ohjeitasi tarpeen mukaisesti.
 • Viestituki koko prosessin ajan. Olen viestin päässä tukenasi elämäntapamuutosprosessin aikana.
 • Palvelupaketin hinta 299e

Jos kiinnostuit elämäntapamuutosvalmennuksesta, kerro hieman viestillä tilanteestasi, haasteistasi ja tavoitteistasi. Kerron sinulle kuinka voin auttaa sinua kohti parempaa terveyttä.

Toimin Kouvolassa ja lähiseuduilla. Etäyhteyksin tavoittaa mistä vain. Kysy lisää valmennuksesta tai varaa aika yhteydenottolomakkeella tai Onnen Tuulia somekanavien kautta.

Treenit

Kahvakuulatreenit Korialla Kallioniemen rannassa tiistaisin kello 18-19 Korialla. Omat kuulat ja jumppamatot mukaan. Jos tarvitset treeneihin lainakuulaa, laita viestiä etukäteen.

Ilmoittautumiset ja ajankohtaiset tiedot treeneistä saat liittymällä Onnen Tuulia – Ulkotreenit ryhmään. Ryhmään liittyminen ei sido osallistumaan treeneihin.

Hinnat ja maksutavat

 • Ulkotreeni 6e/kerta
 • 10 kerran kortti 50e

Maksutavat: MobilePay, lasku, käteismaksu, e-passi

Kahvakuulatreeni on tehokas tapa parantaa lihasvoimaa ja kestävyyttä. Kahvakuulan kanssa saa tehokkaasti koko kropan töihin ja sykkeet nousemaan. Kuulia on olemassa eri kokoisia. Jos laji on sinulle aivan uusi, etkä ole muutenkaan treenannut paljon, voi olla hyvä aloittaa 4-6kg kuulalla (naiset). Jos treenitaustaa on edes vähän, 6-8kg kuula on hyvä alkuun. Lihaskunnon parantuessa voi siirtyä painavampiin kuuliin.

Sähköpostilista

Liity Onnen Tuulia sähköpostilistalle, niin saat ajankohtaisen tiedon ulkotreeneistä ja muista Onnen Tuulia tapahtumista.