Elämäntapamuutosvalmennus

Omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimisesta on tietoa saatavilla enemmän kuin koskaan. Samaan aikaan itsestään huolehtiminen on ehkä vaikeampaa kuin milloinkaan ennen. On haastavaa löytää juuri itselleen sopivat tavat toimia, kun joka puolella on erilaista informaatiota siitä, mitä pitäisi tehdä voidakseen hyvin. Tosiasiassa ei ole yhtä oikeaa tapaa toimia. Jokaisella on oma ainutlaatuinen elämänsä ja se vaatii myös yksilölliset tavat huolehtia omasta terveydestä.

Jos kaipaat ammattilaisen tukea elämäntapamuutokseen, suosittelen sinulle elämäntapamuutosvalmennusta. Terveydenhoitajana huomioin jokaisen valmennettavan kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti. Valmennuksessa saat juuri sinulle suunnitellut askel askeleelta ohjeet, joiden avulla onnistut saavuttamaan oikeasti pysyvän elämäntapamuutoksen.

Olen tukena matkallasi kohti parempaa hyvinvointia ja ohjaan sinut menetelmillä, jotka pohjautuvat näyttöön perustuvaan tietoon. Ei ihmedieettejä tai epärealistisia liikuntaohjelmia, vaan juuri sinulle laadittu suunnitelma, joka huomioi elämäntilanteesi ja voimavarasi.

Valmennusta saat oman tarpeesi mukaan ravintoon ja liikuntaan, sekä muihin tärkeisiin hyvinvointia tukeviin tekijöihin. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi painonpudotus, fyysisen kunnon parantaminen tai oman jaksamisen parantaminen.

Palvelupaketti

Elämäntapamuutosvalmennus peruspaketti sisältää:

  • Alkukartoitustapaaminen. Kartoitan tilanteesi kokonaisvaltaisesti ja laadimme tavoitteet elämäntapamuutoksellesi.
  • Ohjaamistapaaminen. Käymme läpi sinulle yksilöllisesti suunnitellut tavoitteidesi mukaiset askel askeleelta ohjeet.
  • Viestituki 1kk ajan. Olen viestin päässä tukenasi elämäntapamuutoksen ensimmäisen kuukauden ajan.
  • Palvelupaketin hinta 79e

Elämäntapamuutos ei tapahdu hetkessä ja peruspaketin lisäksi on mahdollista suunnitella pidempi ja laajempi valmennuskokonaisuus. Voi myös olla, että kun saavutat tavoitteesi, voi lisäsparrauksen ja ohjelmien päivittäminen olla tarpeen. Jokaiselle on mahdollista räätälöidä omanlainen palvelupaketti. Kerro toiveesi, niin suosittelen sinulle sopivaa valmennuskokonaisuutta.

Elämäntapamuutos valmennus

Tuuli

Koulutukseltani olen terveydenhoitaja. Työelämän kokemusta minulla on ihmisten kanssa toimimisesta syntymästä elämän viime metreille saakka. Nykyään päätyöni on kouluterveydenhoitajana. Terveyden edistäminen ja ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle suuri intohimo ja kiinnostuksen kohde.

Olen suorittanut lisäkoulutuksia elämäntapamuutos valmennuksen saralla, mikä täydentää hyvin osaamistani terveydenhoitajana. Lisäopinnoissa olen syventynyt mm. valmentamiseen, liikuntaan, ravitsemukseen ja joustavan psykologian metodeihin, mikä on loistava työkalu elämäntapamuutoksessa.

Terveydenhuollon ammattilaisena vaalin yksilöllisyyttä, luottamusta ja ammattietiikan kunnioittamista. Valmennukset suunnittelen sinun tavoitteidesi mukaisesti, toiveesi ja arkesi huomioiden.

Toimin Kouvolan alueella ja lähiseuduilla. Etäyhteyksin tavoittaa kauempaakin.