Microblading kulmat Kauneus Linerva
Muut

Microblading kulmat – Laiskan meikkaajan kauneusvinkki

Koska olen laiska meikkaaja, mutta haluan näyttää hyvältä, olen valinnut arjen helpotukseksi Microblading kulmat. Koska omaan arkilookkiini kuitenkin liittyy kevyt meikki, joudun uhraamaan sille muutaman minuutin aamustani. Vaivan minimoimiseksi keksin ratkaisuksi ottaa Microblading kulmat. Microblading on kulmamuotoilua, jossa luodaan puuttuvia ja vahvistetaan omia kulmakarvoja.

Valitettavasti oma teini-ikäni ajoittui 2000-luvun alkuun, jolloin oli muotia nyppiä kulmat ohuiksi viivoiksi. Kulmani jäivät muodin kanssa menneisyyteen. Kulmien maalaaminen itse oli minulle kerta kaikkiaan liian vaikeaa ja aikaa vievää, joten microblading kulmat ovat olleet pelastukseni.

Microblading kulmat
Tässä kuva luonnollisista ”kulmistani” ja vieressä kauniista Microblading kulmista.

Valitse ammattitaitoinen tekijä

Kulmien tekijäksi kannattaa valita ammattilainen, joka tekee laadusta työtä, ja jonka työnjälki miellyttää sinua. Useimmilla tekijöillä on nettisivuillaan näytillä kuvia aiemmin tehdyistä kulmista.

Minä valitsin suositusten perusteella Kauneus Linervan, mikä toimii Kouvolan keskustassa. Satu Linerva tekee microblading kulmien lisäksi shadowkulmia ja muita kestomeikkejä. Hän käyttää laadukkaita Swiss Colorin värejä, jotka ovat markkinoiden puhtaimpia, eivätkä sisällä rautaoksideja.

Kauneus Linervan sivuille pääset täältä.

Ensimmäiset kulmani laitatin viime vuonna ja nyt oli vuosivahvistuksen aika. Olen laitattanut Kauneus Linervassa myös kestoeyelinerit. Molempiin ole ollut todella tyytyväinen ja ne ovat pysyneet ihollani hyvin. Todellinen arjen helpotus!

Microblading kulmat Kauneus Linerva
Tässä kuva nykyisistä kulmistani. Vaikka kulmat olivat pysyneet hyvin, ovat ne nyt vuosivahvistuksen jälkeen vielä upeammat. Ylempi kuva on otettu ennen vuosi vahvistusta ja alempi jälkeen.

Suosin ulkonäköasioissa luonnollisuutta ja vaikka nämä kauniit kulmat eivät sitä ole, haluan niiden kuitenkin näyttävät siltä. Lopputuloksen täytyy näyttää hyvältä myös silloin, kun olen ilman meikkiä. Nämä kulmat sopivat kasvoilleni meikittöminä päivinä, mutta ovat riittävän vahvat myös juhlameikin kanssa. Värin vahvuus mietitään aina yhdessä kulmien tekijän kanssa.

Microblading kulmien tekeminen sattuu hieman, mutta kipu ei ole mitenkään sietämätöntä. Ensimmäinen kierros tehdään ilman puudutusta, jolloin viillot kyllä tuntuvat. Sen jälkeen kulmat puudutetaan, jolloin kipua ei juurikaan enää tunnu. Kulmien pysyvyyteen vaikuttaa moni asia, mutta yleensä ne säilyvät iholla noin vuoden. Silloinkin riittää vahvistus, eikä kulmia tarvitse muotoilla alusta asti uudelleen.

Microblading kulmat sopivat sinulle, jos haluat kulmiesi näyttävän aina hyvältä. Minulla ne helpottavat arkea ja toisaalta kruunaavat myös juhlalookin. Pilalle nypityille kulmille se on todellinen pelastus, mutta sopii tuuheampiinkin kulmiin tuomaan muotoa, symmetriaa ja vahvuutta.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *