Muut

Microblading kulmat – Laiskan meikkaajan kauneusvinkki

Minulle ulkonäkö ei ole ikinä ollut mikään erityinen mielenkiinnon kohde. Kauneudenhoito sinänsä kiinnostaa ja haluan näyttää siistiltä, mutta se ei ole asia, mihin jaksaisin käyttää paljon aikaa ja vaivaa. Perus arkilookki riittää minulle. Koska omaan arkilookkiini kuitenkin liittyy kevyt meikki, joudun uhraamaan sille muutaman minuutin aamustani. Vaivan minimoimiseksi keksin ratkaisuksi ottaa Microblading kulmat. Microblading on kulmamuotoilua, jossa luodaan puuttuvia ja vahvistetaan omia kulmakarvoja.

Valitettavasti oma teini-ikäni ajoittui 2000-luvun alkuun, jolloin oli muotia nyppiä kulmat ohuiksi viivoiksi. Kulmani jäivät muodin kanssa menneisyyteen. Koska olen laiska meikkaaja, enkä niin erityisen taitavakaan, annoin olemmattomien kulmieni olla sellaisenaan. Kulmien maalaaminen itse oli kertakaikkiaan liian vaikeaa ja aikaa vievää.

Microblading kulmat
Tässä kuva luonnollisista “kulmistani” ja vieressä kauniista Microblading kulmista.

Valitse ammattitaitoinen tekijä

Kulmien tekijäksi kannattaa valita ammattilainen, joka tekee laadusta työtä, ja jonka työnjälki miellyttää sinua. Useimmilla tekijöillä on nettisivuillaan näytillä kuvia aiemmin tehdyistä kulmista.

Minä valitsin suositusten perusteella Kauneus Linervan, mikä toimii Kouvolan Korialla. Satu Linerva tekee microblading kulmien lisäksi shadowkulmia ja muita kestomeikkejä. Hän käyttää laadukkaita Swiss Colorin värejä, jotka ovat markkinoiden puhtaimpia, eivätkä sisällä rautaoksideja. Kauneus Linervan sivuille pääset täältä.

Ensimmäiset kulmani laitatin viime vuonna ja nyt oli vuosivahvistuksen aika. Olen laitattanut Kauneus Linervassa myös kestoeyelinerit. Molempiin ole ollut todella tyytyväinen ja ne ovat pysyneet ihollani hyvin. Todellinen arjen helpotus!

Microblading kulmat Kauneus Linerva
Tässä kuva nykyisistä kulmistani. Vaikka kulmat olivat pysyneet hyvin, ovat ne nyt vuosivahvistuksen jälkeen vielä upeammat. Ylempi kuva on otettu ennen vuosi vahvistusta ja alempi jälkeen.

Suosin ulkonäköasioissa luonnollisuutta ja vaikka nämä kauniit kulmat eivät sitä ole, haluan niiden kuitenkin näyttävät siltä. Lopputuloksen täytyy näyttää hyvältä myös silloin, kun olen ilman meikkiä. Nämä kulmat sopivat kasvoilleni meikittöminä päivinä, mutta ovat riittävän vahvat myös juhlameikin kanssa. Värin vahvuus mietitään aina yhdessä kulmien tekijän kanssa.

Microblading kulmien tekeminen sattuu hieman, mutta kipu ei ole mitenkään sietämätöntä. Ensimmäinen kierros tehdään ilman puudutusta, jolloin viillot kyllä tuntuvat. Sen jälkeen kulmat puudutetaan, jolloin kipua ei juurikaan enää tunnu. Kulmien pysyvyyteen vaikuttaa moni asia, mutta yleensä ne säilyvät iholla noin vuoden. Silloinkin riittää vahvistus, eikä kulmia tarvitse muotoilla alusta asti uudelleen.

Microblading kulmat sopivat sinulle, jos haluat kulmiesi näyttävän aina hyvältä. Minulla ne helpottavat arkea ja toisaalta kruunaavat myös juhlalookin. Pilalle nypityille kulmille se on todellinen pelastus, mutta sopii tuuheampiinkin kulmiin tuomaan muotoa, symmetriaa ja vahvuutta.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.