Hyvinvointipäivä Kouvolassa
Muut

Hyvinvointipäivä – Startti hyvinvoivaan syksyyn

Kesä ei ole vielä ohi, mutta syksyn tuntua alkaa väkisinkin olla jo ilmassa. Minulle syksy merkitsee usein inspiraation ja uutuuden viehätyksen aikaa. On myös ihmisiä, joille syksyn pimeys voi aiheuttaa väsymystä ja mielialan laskua. Joka tapauksessa, kesäkauden jälkeen jokaisella on mahdollisuus innostua uusista asioista ja ehkä panostaa hieman enemmän omaan hyvinvointiinsa.

Välillä tekee hyvää ottaa aikaa itselleen ja keskittyä siihen, mikä loppujen lopuksi on kaikista tärkeintä. Sinä ja sinun hyvinvointisi. Miltä kuulostaisi hyvinvoiva startti syksylle Onnen Tuulia -Hyvinvointipäivän merkeissä? Päivän aikana pääset keskittymään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja saat varmasti inspiraatiota ja uutta kipinää omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Hyvinvointipäivä Kouvolassa

MUOKKAUS 4.8.2021: Koska Kouvola on jälleen siirtynyt Koronaviruksen leviämisvaiheeseen, joudutaan hyvinvointipäivä valitettavasti perumaan. Toivottavasti tapahtuman järjestäminen onnistuu joskus tulevaisuudessa.

Lauantaina 11.9.2021 pidettävän hyvinvointipäivän tapahtumapaikka on Kouvolassa idyllisen Taideruukin Pato Klubin Vintillä. Pato Klubi on tunnelmallinen ja kulttuuria huokuva miljöö, jossa pääset halutessasi nauttimaan taidenäyttelyistä ja kiertelemään puodeissa.

Hyvinvointipäivä pitää sisällään kevyehkön aamutreenin, jossa keskitytään keskivartalon vahvistamiseen ja kehonhuoltoon. Aamutreenin jälkeen nautitaan maittava buffet lounas. Lounastauolla on aikaa myös kierrellä taidenäyttelyissä ja puodeissa. Lounaan jälkeen syvennymme hetkeksi motivoivan luennon pariin, jonka aiheena on hyvinvointi psykologisen joustavuuden keinoin. Tulet oppimaan mitä on psykologinen joustavuus ja kuinka sitä voi hyödyntää elintapamuutoksessa ja oman hyvinvoinnin tukena. Iltapäivällä teemme vielä tehotreenin, jonka jälkeen päivän päätteeksi nautimme palauttavan Smoothien. Miltä kuulostaa? 😉

Hyvinvointipäivä 11.9.2021

Osallistujamäärä on rajattu 10-30 henkeen, joten varaa paikkasi nopeasti! Rajatun osallistujamäärän vuoksi kyse ei ole massatapahtumasta ja turvaväleistä huolehtiminen mahdollistuu suuressa tapahtumatilassa. Varaa paikkasi ja ilmoittaudu mukaan sähköpostitse tai someviestillä. Lisätietoja saa myös kysymällä. Lipun hintaan kuulu koko ohjelma tarjoiluineen.

Voit tutustua upeaan Taideruukkiin täältä.

Aikaa itselle ja ystäville hyvinvoinnin merkeissä

Jo Taideruukin upea miljöö gallerioineen uhkuu mielen hyvinvointia. Siihen lisäksi kehonhuoltoa, tehokasta treenaamista, hyvää ruokaa ja inspiroivaa asiaa, niin voiko virkistävämpää päivää ollakaan? Pyydä vaikka ystäväsi mukaan ja viettäkää yhteinen hyvinvointipäivä aktiivisissa merkeissä. Anna itsellesi innostava startti syksyyn, koska jokainen ansaitsee hetken itselleen ja hyvinvoinnilleen!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *