Maitohappobakteerien terveyshyödyt
Ravitsemus

Maitohappobakteerien terveyshyödyt

Yksi harvoista ravintolisistä joita käytän, ovat maitohappobakteerit. Maitohappobakteerit ovat osa suoliston omaa mikrobikantaa, mutta vaikutusta voi olla tarpeellista tehostaa tableteilla. Niiden nauttiminen lisänä purkista parantaa muun muassa vatsan ja suoliston hyvinvointia ja vähentää elimistön tulehdustiloja. Maitohappobakteerien terveyshyödyt voivat olla merkittävät. Niitä syömällä voit parantaa terveyttäsi.

Maitohappobakteereita on myös lisätty joihinkin elintarvikkeisiin, kuten hapanmaitotuotteisiin. Jos kärsit vatsa-vaivoista, voi olla hyvä ajatus nauttia lisäksi maitohappobakteereita purkista suoliston tasapainoittamiseksi.

Tämä artikkeli sisältää mainoslinkin esiteltyyn tuotteeseen. Linkki on merkitty * merkillä.

Maitohappobakteerit vähentävät tai ehkäisevät:

  • kehon matala-asteisia tulehduksia
  • gynegologisia tulehduksia
  • ripulia ja muita vatsavaivoja

Ne voivat ehkäistä esimerkiksi hiiva- tai virtsaputkentulehduksia, ollen hyvä lisä edistämään erityisesti naisten terveyttä. Tulehdusten ehkäisyyn maitohappobakteereja voi nauttia säännöllisesti päivittäin.

Minun valitsemani vahvan maitohappobakteerivalmisteen löydät täältä*

Vatsa-vaivojen ehkäisyyn maitohappobakteereita suositellaan otettavan kuurina ulkomaan matkojen aikana. Antibioottikuurin aikana maitohappobakteereita suositellaan otettavan vatsavaivojen ehkäisemiseksi. Sitä ei pidä ottaa kuitenkaan samaan aikaan antibiootin kanssa, vaan ajoittaa mieluiten 2-3 tuntia antibiootin oton jälkeen.

Maitohappobakteerit ovat hyödyllisiä ja turvallisia myös lapsille. Ne parantavat lasten suoliston toimintaa ja vahvistavat immuunipuolustusta.

Etsi sopiva valmiste

Markkinoilla on tarjolla lukuisia eri merkkejä. Valmisteet sisältävät eri määrän bakteereita, joten on hyvä selvittää, mitä valitsemasi valmiste sisältää. Saat maitohappobakteerien terveyshyödyt irti mahdollisimman tehokkaasti, kun valitset valmisteen, joka sisältää useaa eri bakteerikantaa.

Maitohappobakteerien terveyshyödyt

Puhdas+ maitohappobakteerit sisältävät neljää eri bakteerikantaa. Yksi kapseli sisältää 10 miljardia bakteeria. Puhdas+ tuotteiden valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita. Valmiste on luomu, gluteeniton, laktoositon, maidoton ja sokeriton.

Koska käytän maitohappobakteereja itse päivittäin kehon tulehdustilojen välttämiseksi, tykkään ostaa ekologisesti suurempia säästöpakkauksia kerralla.

Puhdas+ maitohappobaktreerit löydät täältä*

Suhtaudun ravintolisiin varauksella, sillä tarvittavat ravintoaineet saa yleensä monipuolisesta ruokavaliosta. Eri ravintolisiin kannattaa perehtyä, ennen kuin niiden käytön aloittaa.

Voit lukea lisää eri ravintolisien tarpeellisuudesta tästä artikkelistani. Maitohappobakteerien terveyshyödyt ovat huomattavat, eikä niiden syömisestä ole todettu olevan mitään haittaa.

Matala asteista tulehdusta voi ehkäistä myös terveellisellä ruokavaliolla, mikä sisältää runsaasti kasvikunnan tuotteita ja pehmeitä rasvoja. Tulehdusta saattaa aiheuttaa runsas sokerin käyttö, vaaleat leivät ja leivonnaiset sekä punainen liha.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *