Onnen Tuulia esittely

Onnen Tuulian tavoitteena on lisätä ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja onnellisuutta. Missioni on motivoida ja inspiroida ihmisiä pitämään parempaa huolta itsestään. Jokainen ansaitsee voida hyvin ja hyvinvointi usein lisää hyvinvointia. Pitämällä huolta itsestämme, jaksamme huolehtia paremmin myös muista.

Olen Tuuli, 30-vuotias onnellisuuden tavoittelija, jonka elämänfilosofiaan kuuluu hyvinvoinnin ja onnen maksimoiminen. Elämään kuuluu myös vaikeudet, mutta vaikeina aikoina pienet ilon aiheet juuri korostuvatkin.

Onnen Tuulia

Kuka

Olen Tuuli Suurtalo, terveydenhoitaja, jolle terveyden edistäminen on intohimo ja sydämen asia. Ideologiaani kuuluu, että pienillä teoilla voi saada aikaan suuria vaikutuksia. Aina ei edes tarvita isoja muutoksia, vaan pienilläkin voi edistää omaa hyvinvointiaan jopa merkittävästi. Pienen muutoksen onnistumista seuraa yleensä toinenkin pieni muutos. Muutos on kuitenkin usein helpommin sanottu kuin tehty. Siksi haluan olla mukana innostamassa ja tukemassa opettelua kohti terveellisempiä elämäntapoja.

Rakastan sanaa tavallinen ja mielestäni riittävän hyvä on usein paras vaihtoehto.

Terveydenhoitaja on terveyden edistämisen asiantuntija. Tietoa ja menetelmiä hyvinvoinnin parantamiseksi on saatavilla aivan valtavasti. Se ei tee itsestään huolehtimisesta sen helpompaa, vaan joskus jopa päinvastoin. Terveydenhoitajana koen tärkeäksi opastaa löytämään juuri ne itselle oikeat tavat, sillä mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle.

Ensimmäiseltä koulutukseltani olen lähihoitaja ja minulla on myös sairaanhoitajan tutkinto. Työelämässä olen toiminut kaiken ikäisten asiakasryhmien kanssa lapsista ikäihmisiin saakka. Ikä ja elämäntilanteet vaihtelevat, mutta kaikille terveelliset elämäntavat ja mielen hyvinvointi ovat yksi terveyden perusta.

Onnen Tuulia

Arvot

Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, on tärkeää kaiken ikäisten ihmisten toimintakyvyn parantamiseksi. Ennen kaikkea se on tärkeää elämän mielekkyyden lisäämiseksi. Hyvinvointi edistää ihmisen tyytyväisyyttä elämäänsä ja edistää sen myötä myös onnellisuutta. Jokaisella on oikeus mielekkääseen ja virikkeelliseen elämään. Aina ei ole helppoa olla aktiivinen ja pitää huolta omasta jaksamisestaan. Silloin ammattilaisen tuki voi olla juuri se, mikä auttaa muutoksessa kohti parempaa.

Toimintani keskeisimpiä arvoja on jokaisen ihmisen arvokkuus ja yksilöllisyys. Tavoitteeni on tehdä uusien, terveellisten elämäntapojen omaksumisesta niin helppoa, kuin se parhaimmillaan voi olla.

Sähköpostilista

Liittymällä Onnen Tuulia sähköpostilistalle, saat ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista ja inspiroivista Onnen Tuulia tapahtumista.

Uusimmat artikkelit