Onnen Tuulia esittely

Onnen Tuulian tavoitteena on lisätä ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja onnellisuutta. Missioni on motivoida ja inspiroida ihmisiä pitämään parempaa huolta itsestään. Jokainen ansaitsee voida hyvin ja hyvinvointi myös lisää hyvinvointia. Pitämällä huolta itsestämme, jaksamme huolehtia paremmin myös muista.

Olen Tuuli, 30-vuotias onnellisuuden tavoittelija, jonka elämänfilosofiaan kuuluu hyvinvoinnin ja onnen maksimoiminen. Elämään kuuluu myös vaikeudet, mutta vaikeina aikoina pienet ilon aiheet juuri korostuvatkin.

Onnen Tuulia

Kuka

Olen Tuuli Suurtalo, terveydenhoitaja, jolle terveyden edistäminen on intohimo ja sydämen asia. Ideologiaani kuuluu, että pienillä teoilla voi saada aikaan suuria vaikutuksia. Aina ei edes tarvita isoja muutoksia, vaan pienilläkin voi edistää omaa hyvinvointiaan jopa merkittävästi. Pienen muutoksen onnistumista seuraa yleensä toinenkin pieni muutos. Muutos on kuitenkin usein helpommin sanottu kuin tehty. Siksi haluan olla mukana innostamassa ja tukemassa opettelua kohti terveellisempiä elämäntapoja.

Onnen Tuulia

10 faktaa minusta

  • Asun Kouvolassa, mutta olen kotoisin Keski-Suomesta
  • Perheeseeni kuuluu mies ja kolme lasta
  • Työskentelen Kouluterveydenhoitajana
  • Minulla on lähihoitajan, sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan tutkinnot
  • Olen hankkinut lisäkoulutusta mm. elämäntapamuutosvalmentamisesta ja joustavan psykologian keinoista sen tukena. Opiskelu ja oppiminen on ikuista!
  • Treenaan puolimarathoniin
  • Juoksun lisäksi lempilajejani on kahvakuulailu ja ilmajooga
  • Rentoudun lukemalla
  • Yöunet on yksi asia mistä en tingi
  • Tärkein elämänohjeeni on, että keskitä energiasi positiivisiin asioihin. Vastoinkäymiset tulee hyväksyä osana elämään, mutta niille ei pidä antaa liikaa painoarvoa

Arvot

Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, on tärkeää kaiken ikäisten ihmisten toimintakyvyn parantamiseksi. Ennen kaikkea se on tärkeää elämän mielekkyyden lisäämiseksi. Hyvinvointi edistää ihmisen tyytyväisyyttä elämäänsä ja edistää sen myötä myös onnellisuutta. Aina ei ole helppoa olla aktiivinen ja pitää huolta omasta jaksamisestaan. Silloin ammattilaisen tuki voi olla juuri se, mikä auttaa muutoksessa kohti parempaa.

Toimintani keskeisimpiä arvoja on jokaisen ihmisen arvokkuus ja yksilöllisyys. Tavoitteeni on tehdä uusien, terveellisten elämäntapojen omaksumisesta niin helppoa, kuin se parhaimmillaan voi olla.

Sähköpostilista

Liittymällä Onnen Tuulia sähköpostilistalle, saat tietoa ajankohtaisista ja inspiroivista Onnen Tuulia tapahtumista.

Uusimmat artikkelit