Onnistu painonhallinnassa joustavan psykologian keinoin – Valmennus painonpudottajalle

Olen laatinut verkkovalmennuksen sinulle, joka haluat pudottaa painoasi ylipainosta normaalipainoon, sekä onnistua painonhallinnassa sen jälkeenkin. Onnistu painonhallinnassa joustavan psykologian keinoin -verkkokurssille on koottu kaikki tärkeimmät asiat, mitkä auttavat sinua pudottamaan painoa järkevällä ja terveellisellä tavalla.

Kurssilla on huomioitu ravinnon ja liikunnan lisäksi erityisesti omien ajatusmallien muuttaminen, johon hyödynnän psykologisen joustavuuden metodeja. Kurssin aikana tulen ohjaamaan sinua laatimaan askel askeleelta ohjeet, miten voit onnistua painonpudotuksella niin, että ohjeet sopivat juuri sinun elämääsi ja arkeesi.

Kurssilla saat viikoittain materiaalit käyttöösi, jotka ohjaavat sinua askel askeleelta kohti tavoitettasi. Kurssin oppeja tulet hyödyntämään neljän viikon jälkeenkin ja toivottavasti koko loppuelämäsi ajan. Kurssi luo vahvan perustan painonpudotukselle ja painonhallinnalle sen jälkeen. Neljän viikon ajan sinulla on myös henkilökohtainen viestitukeni käytössäsi, jotta onnistuisit viemään opitut asiat todella käytäntöön. Kurssin hinta on 49e

Juoksukoulu Korialla

Aloittelijan juoksukoulu Korialla on juuri meneillään. Seuraava aloitus 17.8.2023

Juoksukoulu sopii sinulle, joka olet haaveillut juoksuharrastuksen aloittamisesta tai olet jo vähän juossutkin, mutta askel tuntuu enemmänkin raskaalta kuin lentämiseltä. Juoksukoulu sisältää neljät yhteiset treenit, joissa harjoitellaan juoksemisen tekniikkaa ja tehdään juoksua tukevaa lihaskuntoharjoittelua, sekä tietenkin juostaan. Saat myös treeniohjelaman omatoimiseen harjoitteluun.

Yhteistreenit pidetään kahden viikon välein torstaisin yhteensä neljä kertaa. Niiden välissä pääset treenaamaan omatoimisesti ohjeiden mukaan. Kaiken päätteeksi käydään vielä porukalla juoksemassa 5km lenkki.

Juoksukoulu

Juoksukoulun hinta on 45e sisältäen neljät yhteistreenit, yhteisen 5km lenkin plus treeniohjelman. Laita viestiä yhteydenottolomakkeen tai somekanavien kautta jos kiinnostuit ja haluat oppia juoksemaan oikein.

Tämän juoksukoulun myötä pääset aloittelevasta juoksijasta hyvään vauhtiin!

Ulkotreenit

Ulkotreenikausi Korialla Kallioniemen rannassa tiistaisin kello 18-19. Tule paikan päälle tai ilmoittaudu mukaan etukäteen. Oma kuula mukaan tai jos tarvitset lainakuulaa, laita viestiä.

Liity mukaan Onnen Tuulia – Ulkotreenit ryhmään Facebookissa, josta löytyy ajankohtaiset treeni infot.

Ulkotreenit Korialla

Hinnat ja maksutavat

  • Ulkotreeni 6e/kerta
  • 10 kerran kortti 50e

Maksutavat: MobilePay, lasku, käteismaksu, e-passi

Yksilövalmennus

Jos kaipaat ammattilaisen tukea painonpudottamiseen ja pysyvään elämäntapamuutokseen, tutustu yksilövalmennuspaketteihini. Valmennukset myös etänä! Lue lisää kohdasta palvelut.

Uusimmat artikkelit: