Ulkotreenit

Ulkotreenit Korialla ovat alkaneet! Ihan huippua on ollut päästä treenaamaan porukalla upeissa maisemissa. Kahvakuulatreenit ovat säännöllisesti maanantaisin kello 18-19 Kallioniemen rannassa. Myös metsätreenit starttaavat keskuun alussa. Lue lisää ulkotreeneistä Korialla. Liity myös mukaan Onnen Tuulia – Ulkotreenit ryhmään facebookissa, jotta pysyt parhaiten ajantasalla treeneistä.

Onnen Tuulia Hyvinvointipäivä

Välillä tekee hyvää ottaa aikaa itselleen ja keskittyä siihen, mikä loppujen lopuksi on kaikista tärkeintä. Sinä ja sinun hyvinvointisi.

Lauantaina 11.9.2021 järjestetään Onnen Tuulia Hyvinvointipäivä. Päivä koostuu aamu- sekä päivätreenistä, joiden välissä nautitaan herkullinen lounas, sekä syvennytään hetkeksi motivoivaan luentoon, joka taatusti antaa inspiraatiota ja uutta näkökulmaa omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Tapahtumapaikkana toimii upea Kouvolan Taideruukki, jonka gallerioissa ja putiikeissa voit kierrellä tapahtuman yhteydessä.

Jos sinusta tuntuu, että tällainen hyvinvointipäivä voisi olla sinua varten, merkitse päivämäärä jo kalenteriisi. Tapahtumasta tulossa lisää infoa kesän aikana, jolloin myös liput tulevat myyntiin.

Uusimmat artikkelit: