Verkkovalmennus painonpudottajalle

Olen laatinut verkkovalmennuksen sinulle, joka haluat pudottaa painoasi ylipainosta normaalipainoon, sekä onnistua painonhallinnassa sen jälkeenkin. Onnistu painonhallinnassa joustavan psykologian keinoin -verkkokurssille on koottu kaikki tärkeimmät asiat, mitkä auttavat sinua pudottamaan painoa järkevällä ja terveellisellä tavalla.

Kurssilla on huomioitu ravinnon ja liikunnan lisäksi erityisesti omien ajatusmallien muuttaminen, johon hyödynnän psykologisen joustavuuden metodeja. Kurssin aikana tulet laatimaan askel askeleelta ohjeet, miten voit onnistua painonpudotuksella niin, että ohjeet sopivat juuri sinun elämääsi ja arkeesi.

Kurssilla saat viikottain materiaalit käyttöösi, jotka ohjaavat sinua askel askeleelta kohti tavoitettasi. Kurssin oppeja tulet hyödyntämään neljän viikon jälkeenkin ja toivottavasti koko loppuelämäsi ajan. Kurssi luo vahvan perustan painonpudotukselle ja painonhallinnalle sen jälkeen. Kurssin hinta on 39e

Juoksukoulu Korialla

Seuraava aloittelijan juoksukoulu Korialla Starttaa keväällä 2023. Juoksukoulu sopii sinulle, joka olet haaveillut juoksuharrastuksen aloittamisesta tai olet jo vähän juossutkin, mutta askel tuntuu enemmänkin raskaalta kuin lentämiseltä. Juoksukoulu sisältää neljät yhteiset treenit, joissa harjoitellaan juoksemisen tekniikkaa ja tehdään juoksua tukevaa lihaskuntoharjoittelua, sekä tietenkin juostaan. Saat myös treeniohjelaman omatoimiseen harjoitteluun.

Yhteistreenit pidetään kahden viikon välein torstaisin yhteensä neljä kertaa. Niiden välissä pääset treenaamaan omatoimisesti ohjeiden mukaan. Kaiken päätteeksi käydään vielä porukalla juoksemassa 5km lenkki.

Juoksukoulu

Juoksukoulun hinta on 39e sisältäen neljät yhteistreenit plus treeniohjelman. Laita viestiä yhteydenottolomakkeen tai somekanavien kautta jos kiinnostuit ja haluat oppia juoksemaan oikein.

Tämän juoksukoulun myötä pääset aloittelevasta juoksijasta hyvään vauhtiin!

Yksilövalmennus

Jos kaipaat ammattilaisen tukea painonpudottamiseen ja pysyvään elämäntapamuutokseen, tutustu yksilövalmennuspaketteihini. Valmennukset myös etänä! Lue lisää kohdasta palvelut.

Ulkotreenit

Ulkotreenikausi Korialla Kallioniemen rannassa starttaa jälleen keväällä 2023. Liity mukaan Onnen Tuulia – Ulkotreenit ryhmään Facebookissa, jossa pääset ilmoittautumaan mukaan treeneihin ja pysyt ajan tasalla ajankohtaisista asioista.

Ulkotreenit Korialla

Korian Naisvoimistelijoiden tunnit

Korian Naisvoimistelijoiden tunnit ovat jo kesätauolla. Lisää toiminnasta voit lukea Korian Naisvoimistelijoiden sivuilta.

Uusimmat artikkelit: