Ulkotreenit Korialla

Ulkotreenit Korialla

Onnen Tuulia – Ulkotreenikausi on startannut jälleen. Treenataan yhdessä luonnon lähellä upeissa maisemissa! Ajankohtaiset tiedot treeneistä saat liittymällä Onnen Tuulia – Ulkotreenit ryhmään.

Kahvakuula

Kahvakuulatreenit alkavat maanantaina 2.5.2022. Tunnit maanantaisin kello 18-19 Kallioniemen rannassa.

Kahvakuulatreeni on tehokas tapa parantaa lihasvoimaa ja kestävyyttä. Kahvakuulan kanssa saa tehokkaasti koko kropan töihin ja sykkeet nousemaan. Kuulia on olemassa eri kokoisia. Jos laji on sinulle aivan uusi, etkä ole muutenkaan treenannut paljon, voi olla hyvä aloittaa 4-6kg kuulalla (naiset). Jos treenitaustaa on edes vähän, 6-8kg kuula on hyvä alkuun. Lihaskunnon parantuessa voi siirtyä painavampiin kuuliin.

Metsätreenit

Liikunnalla on valtavasti kiistattomia terveyshyötyjä. Myös luonnossa oleskelu parantaa mielialaa, laskee stressitasoa ja se on liitetty useisiin myönteisiin psykologisiin ja fysiologisiin muutoksiin. Mitä jos nämä kaksi yhdistetään!

Kesällä 2022 tulossa jälleen metsätreenejä, joissa yhdistyy monipuolisesti liikunnan ilo, yhdessä treenaaminen ja luonnon vaikuttava voima. Mikä voisi olla parempi tapa palautua arjen kuormituksista, kuin treenata keskellä kaunista luontoa!

Metsätreenit mennään keppihiit ja kehonhuolto -ohjelmalla. Tunnin aikana tehdään keppiä hyödyntäen vaihtelevasti sykettä nostattavia liikkeitä sekä kehonhuoltoa. Metsä tarjoaa mahtavaa haastetta tasapainon hallinnalle, mikä tekee metsätreenistä tehokkaan antaen kropalle ärsykettä, mitä tasaisella maalla liikkuessamme emme saa.

Keskivartalo + kehonhuolto

Näissä treeneissä keskitymme keskivartalon lihasten, erityisesti syvien vatsalihasten vahvistamiseen pakaroita unohtamatta. Lisäksi teemme kehonhuoltoliikkeitä.

Lisätietoa ja ajankohdat facebookin Onnen Tuulia – Ulkotreenit ryhmässä.

Hinnat ja maksutavat

  • Ulkotreeni 6e/kerta
  • 10 kerran kortti 50e

Maksutavat: MobilePay, lasku, käteismaksu

Liikuntaa matalalla kynnyksellä

Liikunta on yksi parhaita ja tehokkaimpia asioita, jolla voi parantaa fyysistä terveyttä, tukea toimintakykyä, sekä edistää mielen hyvinvointia. Nyky-yhteiskunnassa luonnollinen liikkuminen on vähentynyt ja siksi meidän täytyy liikuttaa itse itseämme. Liikkeelle lähtemisen kynnyksen tulee olla todella matala, jotta jokainen ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta voi aloittaa. Usein on hyvä aloittaa pienin askelin, koska todennäköisesti nälkä kuitenkin kasvaa syödessä.

Juokseminen

Liikuntaa hyvinvoinnin edistämiseksi

Ohjaajana olen itseopiskellut ns. vertaisohjaaja. Minulle yhdessä liikkuminen on se juttu ja olen koko ikäni harrastanut erilaisia ryhmäliikuntamuotoja. Haluan treeneilläni kannustaa kaikkia liikkumaan ja nimenomaan yhdessä. Haluan toimia rohkaisevana esimerkkinä. Yhdessä treenaaminen on paljon hauskempaa kuin yksin!

Sähköpostilista

Liity Onnen Tuulia sähköpostilistalle, niin saat ajankohtaisen tiedon ulkotreeneistä ja muista Onnen Tuulia tapahtumista.

Uusimmat artikkelit