Ulkotreenit Korialla

Ulkotreenejä Korialla kesäkauden aikana. Tavoitteenani on tarjota liikuntamuoto, johon kenellä vain on matala kynnys osallistua.

Kahvakuula

Kahvakuulatreenit Korialla ovat pyörineet maanantaisin kello 18.00-19.00. Syys- ja lokakuussa treenipäivä vaihtelee! Ajankohtaiset tiedot treeneistä saat liittymällä Onnen Tuulia – Ulkotreenit ryhmään.

Kahvakuulatreeni on tehokas tapa parantaa lihasvoimaa ja kestävyyttä. Kahvakuulan kanssa saa tehokkaasti koko kropan töihin ja sykkeet nousemaan. Kuulia on olemassa eri kokoisia. Jos laji on sinulle aivan uusi, etkä ole muutenkaan treenannut paljon, voi olla hyvä aloittaa 4kg kuulalla (naiset). Jos treenitaustaa on edes vähän, 6-8kg kuula on hyvä alkuun. Lihaskunnon parantuessa voi siirtyä painavampiin kuuliin.

Metsätreenit

Liikunnalla on valtavasti kiistattomia terveyshyötyjä. Myös luonnossa oleskelu parantaa mielialaa, laskee stressitasoa ja se on liitetty useisiin muihinkin myönteisiin psykologisiin ja fysiologisiin muutoksiin. Mitä jos nämä kaksi yhdistetään!

Kesän 2021 aikana järjestän Korian alueella metsätreenejä, joissa yhdistyy monipuolisesti liikunnan ilo, yhdessä treenaaminen ja luonnon vaikuttava voima. Mikä voisi olla parempi tapa palautua arjen kuormituksista, kuin treenata keskellä kaunista luontoa! Takaan, että metsätreenien jälkeen koet itsesi virkistyneeksi! Kaiken huipuksi olet saanut tehtyä tehokkaan treenin.

Metsätreenien ajankohdat löydät Onnen Tuulia – Ulkotreenit facebook ryhmästä. Treenejä toteutuu pitkin kesää. Ilmoittaudu mukaan!

Metsätreenit mennään keppihiit ja kehonhuolto -ohjelmalla. Tunnin aikana tehdään keppiä hyödyntäen vaihtelevasti sykettä nostattavia liikkeitä sekä kehonhuoltoa. Metsä tarjoaa mahtavaa haastetta tasapainon hallinnalle, mikä tekee metsätreenistä tehokkaan antaen kropalle ärsykettä, mitä tasaisella maalla liikkuessamme emme saa. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan uniikkia tapaa treenata yhdessä.

Keskivartalo + kehonhuolto

Näissä treeneissä keskitymme keskivartalon lihasten, erityisesti syvien vatsalihasten vahvistamiseen pakaroita unohtamatta. Lisäksi teemme kehonhuoltoliikkeitä. Lisätietoa ja ajankohdat facebookin Onnen Tuulia Ulkotreenit ryhmässä.

Hinnat ja maksutavat

  • Ulkotreeni 6e/kerta
  • Kesän kymppikortti 50e

Maksutavat: MobilePay, lasku, käteismaksu

Sähköpostilista

Liity Onnen Tuulia sähköpostilistalle, niin saat ajankohtaisen tiedon ulkotreeneistä ja muista Onnen Tuulia tapahtumista.

Liikuntaa matalalla kynnyksellä

Liikunta on yksi parhaita ja tehokkaimpia asioita, jolla voi parantaa ihan jokaisen ihmisen fyysistä terveyttä, tukea toimintakykyä, sekä edistää mielen hyvinvointia. Nyky-yhteiskunnassa luonnollinen liikkuminen on vähentynyt ja siksi meidän täytyy liikuttaa itse itseämme. Liikkeelle lähtemisen kynnyksen tulee olla todella matala, jotta jokainen ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta voi aloittaa. Usein on hyvä aloittaa pienin askelin, koska todennäköisesti nälkä kuitenkin kasvaa syödessä.

Viime vuosi on heikentänyt meidän kaikkien mahdollisuutta liikkua ryhmissä. Vallitseva maailmantilanne on aiheuttanut sen, että kuntosalit ja ryhmäliikuntatunnit eivät ole tuntuneet turvallisilta. Toimintaa on myös rajoitettu koronatartuntojen torjumiseksi. Yhdessä tekeminen ja ohjattu toiminta on kuitenkin usein se, mikä lisää motivaatiotamme liikkua. Ulkotreenit on loistava tapa saada liikunnnan kaikki hyödyt irti!

Ulkotreenit Onnen Tuulia

Liikuntaa hyvinvoinnin edistämiseksi

Ohjaajana olen itseopiskellut ns. vertaisohjaaja. Liikuntaan motivoiminen ja kannustaminen on yksi tärkeä osa terveydenhoitajan työtä ja se on hyvin konkreettinen tapa edistää terveyttä ja hyvinvointia. Minulle yhdessä liikkuminen on se juttu ja olen koko ikäni harrastanut erilaisia ryhmäliikuntamuotoja. Haluan treeneilläni kannustaa kaikkia liikkumaan ja nimenomaan yhdessä. Haluan toimia rohkaisevana esimerkkinä. Minä lähden ohjaamaan treenejä, uskalla sinä tulla mukaan. Yhdessä treenaaminen on paljon hauskempaa kuin yksin!

Uusimmat artikkelit